Open dag Akker van de Toekomst

Op dinsdag 22 juni organiseert Akker van de Toekomst een open dag aan de Zwijnsweg ter hoogte van nummer 13 in Ens! De dag is in verband met het coronavirus ingedeeld in drie tijdsblokken waarvoor u zich kunt opgeven.

We praten u graag bij over de bevindingen van het project Akker van de Toekomst van afgelopen seizoen en we laten graag zien welke methoden we hanteren om te komen tot een, naar ons idee, toekomstbestendige vorm van landbouw.\r\n

Meld u hier aan voor de open dag

Programma en plattegrond

This is custom heading element

Programma

Het programma wordt geopend met een presentatie door Dhr. Beuling van LTO onder het genot van koffie met gebak. Na deze gezamenlijke start zullen de rest van de onderdelen bezocht worden in groepen.

Deze onderdelen bestaan uit een terugblik met Digni van den Dries over het afgelopen seizoen van Akker van de toekomst, een demonstratie en uitleg over de LF20 door Pieter Flikweert, tentoonstelling van de Butterfly ploeg door Wim Steverink en een ronde over de akker met Kees Knook.

 

Tijdsblokken

\r\nOm zoveel mogelijk mensen te kunnen ontvangen is de dag opgedeeld in drie blokken en in elk van die drie blokken wordt het programma aangeboden. Uiteraard maken we er iets feestelijks van en ontvangen we je graag met koffie of thee en iets lekkers.

 

    • Van 10.00 uur tot 12 uur (inloop 9.30 uur)
    • Van 12.30 uur tot 14.30 uur
    • van 15.00 uur tot 17.00 uur

 

Iedereen met interesse in de laatste ontwikkelingen in de akkerbouw is welkom! Uw input is voor ons belangrijk! Daarom is er tijdens de open dag ook zeker de mogelijkheid om uw mening te geven over de technieken en middelen die ingezet worden op de akker van de toekomst.

Routebeschrijving

Aanmelden?

Meld u hier aan voor de open dag

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Open dag 22 juni akker van de toekomst programma